Cautare

1640 de rezultate pentru "scoala cristiana carbunesti" (8.23 secunde)
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a declarat ca, anul acesta, ANPC a efectuat o serie de actiuni de control pentru verificarea modului in care agentii economici care comercializeaza produse din tutun respecta prevederile legale, in special Legea nr.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a comunicat ca inspectorii au verificat legalitatea functionarii agentului economic (inclusiv licenta emisa de ANRSC privind prestarea serviciului public de salubrizare).
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC Bihor, ne-a informat ca in primele 10 zile ale lunii ianuarie inspectorii au efectuat 69 de actiuni de control, dintre care 46 s-au soldat cu sanctiuni contraventionale prin care s-au aplicat amenzi in valoare de 34.400 de lei.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a comunicat ca in timpul actiunii de control, la OJPC Bihor au fost verificati sase agenti economici si au fost incheiate cinci procese-verbale de constatare a contraventiei, aplicandu-se amenzi contraventionale in valoare totala de 2.500 de lei.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a comunicat ca au fost verificate temeinic sase astfel de localuri de noapte, amplasate in centrul orasului, unde s-a constatat ca nu se respecta conditiile impuse de legea mai sus amintita.
Cristiana Bigan, director executiv la OJPC, ne-a comunicat ca deficientele constatate au fost: neinformarea consumatorilor conform OG 21/1992 (denumirea produsului, denumirea si/sau marca producatorului, principalele caracteristici tehnice si calitative, despre eventuale riscuri previzibile, modul de utilizare etc.);
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a informat ca ANPC a finalizat actiunea de control, inspectorii bucuresteni verificand 12 edituri:
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC Bihor, ne-a comunicat ca, in perioada 26 ianuarie-1 martie, OJPC Bihor a verificat 67 de operatori economici si s-au aplicat amenzi la 25 dintre acestia, in valoare de 68.000 de lei.
Cristiana Bigan, director executiv la OJPC, ne-a comunicat ca actiunile se fac in colaborare cu Asociatia pentru Protectia Consumatorului Oradea si Federatia Asociatiilor pentru Protectia Consumatorilor Bihor, care asigura voluntariatul pentru distribuirea materialelor publicitare.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a declarat ca s-au verificat patru operatori economici, la trei dintre acestia au fost constatate abateri de la legislatia in vigoare si un operator economic nu mai avea notificare la BNR pentru acest tip de activitate si nu mai desfasura activitate in acest domeniu.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, informeaza ca s-au verificat peste 7.000 kg de paine si produse de panificatie, din care cu abateri aproape 5.000 kg.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a comunicat ca, in perioada ianuarie-mai, OJPC a inregistrat 271 de reclamatii, din care:
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a declarat ca printre deficientele constatate se numara: abateri privind marcarea denumirii si sediului producatorului, la diverse modele de jucarii (masinute, trenulete, avioane, truse, scule, seturi plaja, telefoane, tancuri etc.);
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a comunicat ca inspectorii au controlat 10 agenti economici bihoreni, constatandu-se abateri la fiecare dintre ei.
Cristiana Bigan, inspectorul sef adjunct al OJPC, ne-a comunicat ca din cei 129 de operatori economici verificati, s-au constatat abateri la 109 , valoarea amenzilor aplicate fiind de 228.400 de lei, din care s-au incasat operativ 25.600 de lei.
Cristiana Bigan, sefa Inspectoratului Bihor al ANPC, ne-a declarat ca a ales Colegiul Economic din Oradea intrucat institutia de invatamant este mai aproape de inima sa.
Cristiana Bigan, inspector-sef adjunct la IJPC Bihor, ne-a declarat ca au existat reclamatii transfrontaliere de la consumatori oradeni, care au fost solutionate in colaborare cu partea maghiara.
Cristiana Bigan, sef serviciu IJPC Bihor, informeaza ca aceasta campanie este organizata la nivel national si are mai multe etape:
Mihai Groza - primarul Oradiei, Octavian Avramut - directorul executiv al ADR Bihor, Florin Iepure - reprezentantul ARR, Cristiana Bigan - sefa OJPC Bihor.
Cristiana Bigan, inspector sef adjunct al OJPC, ne-a comunicat ca au fost verificate conditiile de depozitare-expunere, calitate, incadrate in data durabilitatii minimale, data-limita de consum, etichetare, publicitate prin cataloage, afisarea pretului in cazul alimentelor perisabile, respectarea prevederilor legale de comercializare si montare a aparatelor de aer conditionat sau a prevederilor privind conformitatea serviciilor la spalatoriile auto, etichetarea, depozitarea si modul de comercializare a alimentelor, in special a celor perisabile din punct de vedere microbiologic.
google-analytics.com